Acum este timpul de moda!

Merve este foarte strict în afaceri lame, o tânără fashionista turc merge pe drumul său este adevărat. Își face treaba cu respect. El își pregătește desenele pentru femeile elegante care sunt încrezătoare în sine, știu cum să atragă atenția cu o eleganță minimă. Tocmai și-a lansat a doua colecție. Prima colecție a câștigat, de asemenea, un mare interes în a doua colecție. Și am vrut să cunoaștem acest tânăr fashionist care avansează cu încredere.

Poți să ne spui despre tine?

M-am născut în Istanbul. Chiar dacă familia mea se ocupă de industrie, am fost întotdeauna interconectată cu arta. M-am încoronat cu arta educațională pe care am început să o obțin în liceu, citind designul îmbrăcămintei. Sunt absolvent al Universității de informații de design de modă. Cât de mult ți-ai pregătit colecția? Care este tema colecției pe care ați pregătit-o pentru vară? Ce detalii ne așteaptă în marcajul Merwe lame în această vară? Ce culori domină colecția dvs.?  În ultima mea colecție, am ieșit din suișuri și coborâșuri în viața emoțională și socială a femeilor și, uneori, moale ca bumbacul, uneori tare ca rock-ul… Vorbeam despre lucrurile pe care le foloseam femeilor. Culorile luminoase pe care le folosesc simbolizează bucuria noastră, puritatea fibrelor naturale, iar liniile ascuțite simbolizează sentimentele noastre.

Ce se întâmplă în procesul de creare a colecției?

Crearea unei colecții de 15 bucăți durează 3-4 luni. Dacă nu găsesc accesoriul pe care îl caut, înnebunesc. Călătoresc prea mult și cred foarte mult că primesc o atingere. desigur, în călătoriile mele de peste mări, dedic 1-2 zile accesoriilor și țesăturilor locale. Îmi împachetez accesoriile și încep să pictez. Sincer, nu cred în a face moodboard și a sta vizavi. Cum vă definiți marca? Eu sunt femeile mele, femeile puternice și îndrăznețe, în primul rând. Femeile îndrăznețe care vor atrage atenția atunci când intră miercuri, nu ca un decolteu, și nu va fi inconfortabil. Îmi definesc marca zi și noapte. Calități, dacă nu ar fi fost. Și vom arunca 10 probe până când mucegaiul se va potrivi în 1 pantalon. Cred că sunt atât de reușit pentru că îmi păstrez liniștea în prim plan, cu excepția modelelor și eleganței mele. Sau designerul vitrinei este deja prea mult.

Un nume foarte faimos pe televizor preferă proiectele dvs. Ai așteptat atât de mult interes?

Sincer, am așteptat. Dar nu este atât de rapid. Prietenii mei tecrubeli nu vor vinde 2-3 ani pentru a fi demoralizați decât mine, mulțumesc lui Dumnezeu că nu putem crește produsele chiar acum în atelierul meu. Am avut o mulțime de eșecuri în faza de lansare a primei mele colecții, dar am continuat să lucrez și am fost foarte fericit să obțin astfel de reacții plăcute. Cine vrea să vă vadă proiectele?  Sunt foarte încântat și încântat să-mi văd proiectele pe toate femeile. Nu există un nume specific pentru mine, am venit cu ceea ce îmi imaginez și îmi place și cred că nu poatE.

fi un sentiment mai plăcut decât pentru un designer

În  cred că cea mai mare problemă a tinerilor designeri în faza de recunoaștere a brandurilor lor. Din păcate, numărul de persoane care primesc destul de mult, pentru că suntem un brand în loc să cumpere, deoarece designul este frumos, fără a separa femeile de bărbați în turci.Care sunt planurile dvs. viitoare legate de marca dvs.?  Vreau să fiu un designer în străinătate care știe și despre produsele sale recunoscute de Merwa Lame. În prezent, am Puncte de vânzare în Dubai și Marea Britanie, vreau să particip la expoziții și să devin mai frecvente. Ultimele noutăți, ultimele noutăți, ultimele evenimente

Scroll to top