Acum, moda artei contemporane

Cele mai recente expoziții de trend, galerii, spectacole boy la expoziții

Curator, consilier, galerie… L-am întrebat pe tinerii mesageri ai artei contemporane de ce este vorba. Creșterea artei contemporane în țara noastră continuă până la ultima viteză. A fost o modă pentru a arăta un băiat în noile galerii de modă, pentru a merge la expoziții, pentru a jefui târguri de artă. Numărul de colecționari tineri crește, de asemenea, în fiecare zi. Ei au chiar nume celebre ale lumii afacerilor care își părăsesc profesia și deschid galeria în Akaret, Nishantash. Dar de ce crește interesul pentru arta modernă? Cum obțin profilul colecționarului în Turcia? A schimbat perspectiva artiștilor? Ce ar trebui să acordați atenție atunci când luați o imagine? Pentru a obține răspunsuri la toate aceste întrebări, ne-am întâlnit cu tinerii galerii, кураторами și scriitori, în cartierul muzeul de artă modernă de tip boutique Elgiz Proje 4L. Cu tinerii ambasadori de artă modernă mai întâi am avut o sedinta foto cu statuia lui Ștefan Балкенхола, și apoi a pus pe masă, de ce arta modernă începe să se intereseze…

CIFRA DE AFACERI A ARTIȘTILOR CONCUREAZĂ CU COMPANII GIGANTICE

De arta? De unde vine interesul pentru artă?
– Puteți imita arta unei femei interesante, atractive, inteligente, frumoase. În timpul educației mele istorice, m-am confruntat cu toate lucrările de artă pe care le-am putea numi „celebritate” în lumea modernă, într-o formă specifică a acestei femei. Dacă vă gândiți la metafora despre care vorbesc aici, o astfel de „femeie” atrage atenția atât a femeilor, cât și a bărbaților.

Imaginea artistului boem a rămas cu aproape un secol în urmă. Artiștii moderni de astăzi se află în profilul „om de afaceri”. Printre cei mai bogați 10 artiști din lume, cifra anuală de afaceri a numelor concurează cu companiile gigantice. Acum este greu să găsești un artist să se căsătorească… Artă modernă sau clasică? Arta care a fost făcută în fiecare perioadă modernă… Îi sugerez colecționarilor să aibă un loc de muncă „clasic”, chiar dacă doresc să obțină o piesă de artă contemporană.

Este greu să înțelegi arta contemporană? De fapt, putem imita înțelegerea artei în „gourmet”; cu cât întâlniți mai multe arome diferite, cu atât mai multe feluri de mâncare noi pe care le încercați, cu atât mai multe arome pe care le gustați. La fel și în artă.

„Prieteni, ne vedem la spectacol”?

Nu există o Camie veselă, strălucitoare, care să vă arate mai multe „diferite”. Este prea plictisitor să fii prins la poarta cluburilor de noapte din gât. În plus față de toate acestea, lumea artei nu este o structură foarte deschisă spre exterior, nu poate intra cu ușurință, nu sunteți de acord. Poți să râzi de fața ta și să faci critici dure în spatele tău.

– Aveți sugestii pentru începători pentru a obține un nou interes în arta modernă?
– Dacă doriți să obțineți o piesă de artă pentru prima dată, aș dori să primiți oferta mea. Luați-o și nu gândiți prea mult. Dacă nu ești norocos și nu te duci cu un cunoscător, vei avea o șansă de eroare de 50%, ceea ce este destul de normal. După primele câteva achiziții, vă sugerez să călătoriți cât mai mult posibil, să participați la expoziții, târguri sau chiar ateliere de artiști, dacă este posibil. artă sau clasică?
Desigur, amândoi. Este posibil să înțelegeți, să înțelegeți, să apreciați, să vă bucurați, să iubiți pe celălalt fără unul? Pentru mine nu există vârstă sau vârstă de artă. Edward Hopper birou, de asemenea, Donatello statuia este, de asemenea, Tracy sigur neon este la fel de important, valoros.

Umflarea cifrelor astronomice plătite în ultima perioadă? Prețul trebuie să fie complet ridicat din motive goale pentru a fi gonflabile. Deci, cineva se uită la artefact și spune: „Sunt Bani? dacă spune că doar pentru că prețul muncii este ridicat, înseamnă umflături, nu contează prea mult. Deși artist gonflabile! Artiștii care nu merită aceste monede și nu vor fi niciodată cumpărați de pe această șină pot fi gonflabile, dar să nu vorbim despre preț și o piață gonflabilă! Aceste umflături elimină, de asemenea, piața după un timp.

Ce cauți la muncă?

Îmi place când văd asta. Sau a fost o dimensiune, un artist, un an, o valoare. Trebuie să-mi spună ceva. ce zici de răspunsul tău la cei care spun că nu-l înțeleg pe anatotan? Când vine vorba de arta contemporană, există o astfel de percepție ca și cum ar fi greu de înțeles. E imposibil să te apropii așa de Ulvi, la fel ca Atotputernicul… Nu există o formulă pentru înțelegerea artei contemporane. Când toată lumea se uită la o operă de artă contemporană, trebuie să aibă sens în funcție de trecutul, caracterul, structura gândirii. Pe scurt, arta contemporană se întâmplă, inexplicabil! Care dintre cele mai artistice zone? Cred că este cea mai artistică zonă,începând cu Beyoglu și trecând prin Bosfor, Tophan și trecând prin caracatiță. Aici vedem multe galerii. Vă recomandăm Tophane Art Walk tuturor celor interesați de artă! Cum vă cep să se angajeze în artă urmează, de asemenea, publicațiile din domeniu. Nu există multe reviste de artă în țara noastră. Dar cred că și ei vor crește în curând.

Scroll to top